Forskjønning av koblingsstasjon

Du har kanskje lagt merke til at Rauma Energi AS har oppgradert det som tidligere het Nebba koblingsstasjon…?  Vet foten av fjellet Nesaksla.

Nå er navnet endret til Romsdalseggen koblingsstasjon, vi har malt bygningen, skiftet takrenne etc, fått på plass reklameplakater og ryddet rundt bygget. I tillegg har kommunegartner Anne-Lise Larsen og hennes stab fjernet noen av trærne foran stasjonen slik at den har blitt mer synlig.

Rauma Energi AS vil at det skal være et fint bygg å se på når du kommer over Romsdalseggen og ender turen ved stasjonen – eller at du starter på turen ved bygget. Dette gjelder sjølsagt også de som går oppover mot Rampestreken og Nesaksla. Og også de som ferdes forbi området.

Rauma Energi AS ber deg ta en kikk på reklameplakatene. Blant annet har vi et samarbeid med Romsdal Reiseliv og Handel som betyr at vi gir en opplevelse over Romsdalseggen inkludert overnatting og reise samt full pensjon to en av våre kunder. Vi trekker ut vinneren i slutten av august; gavekortet har en verdi inntil 10.000 kroner.  Derfor kan det så absolutt lønne seg å kjøpe kraft hos oss, hvis du ikke allerede har gjort det!

trafokiosken