Søker etter Telekommunikasjonsmontør

Bli med inn i det «Grønne skiftet»
Miljøskiftet gir et stort mulighetsrom. Det er et behov for nye produkter, nye løsninger og grunnlag for ny vekst. Rauma Energi er i full gang med å posisjonere seg for det grønne skiftet. Vi bygger ut fornybar energi som vi distribuerer på en miljømessig måte. Kraftselskapet har kunder over hele Norge. Videre bygger vi ut fremtidsrettet bredbånd via fiber til Rauma kommune sine innbyggere. Selskapet har 34 ansatte og holder til på Åndalsnes.

 

 

Telekommunikasjonsmontør

På grunn av sterk vekst i kundemassen og fullt fokus på bredbåndsutbygging, ønsker vi å styrke laget med en telekommunikasjonsmontør. En person som vil være med å videreutvikle bredbåndsfunksjonen i Rauma Energi.

Dine viktigste arbeidsoppgaver vil være:

  • Drift, vedlikehold, installasjon og service innen fiberarbeid og radioteknologi
  • Nyinstallasjon og dokumentasjon
  • Kundebehandling

Ønskede kvalifikasjoner:

  • Teknisk utdanning og/eller relevant erfaring vil være en forutsetning
  • Erfaring innen drift/service av fibernett vil være en fordel
  • Du må ha gode holdninger, med stå-på-vilje, godt humør og et sterkt eierskap til jobbenFor å lykkes i stillingen må du trives med varierte arbeidsoppgaver, like å ta ansvar og ha god gjennomføringsevne. Videre må du ha god struktur på arbeidsdagen din, og du overholder både interne og eksterne tidsfrister.


Personlige egenskaper:
For å lykkes i stillingen må du trives med varierte arbeidsoppgaver, like å ta ansvar og ha god gjennomføringsevne. Videre må du ha god struktur på arbeidsdagen din, og du overholder både interne og eksterne tidsfrister.

Vi tilbyr:

  • Utfordrende arbeidsoppgaver
  • Gode forsikrings- og pensjonsordninger
  • Godt arbeidsmiljø – fleksitidsordning
  • Lønn i henhold til avtale

For nærmere informasjon, ta gjerne kontakt med Odd-Geir Brandsæter (tlf. 404 16 732).
Søknad med CV sendes: oddgeir@rauma-energi.no
Søknadsfrist 9. juni 2019.