300 000 kr til lag og foreninger

Rauma Energi AS bidrar med i overkant av 300 000 kroner til lag, foreninger og ulike arrangement i løpet av 2020.
I 2016 ble Energifondet opprettet. Hvert år bidrar selskapet med midler gjennom samarbeidsavtaler med frivilligheten i lokalsamfunnet vårt. Det kan søkes om midler i januar måned med fordeling den påfølgende måneden.

Gjennom det nevnte fondet har vi i år fordelt et betydelig beløp til følgende 27 lag/foreninger i Rauma:
Isfjorden IL, Åndalsnes IF, Vågstranda IL, Korsbakken bygdelag, Innfjorden bygdalag, Holmemstranda trialklubb, Rauma Golfklubb, Langfjorden FK, Vågstranda Vel, Eid IL, Måndalen Ungdomslag, Barnas Turlag i Rauma, Rauma Alpin, Rauma historielag, Rauma sykkelklubb, Isfjorden og Åndalsnes skytterlag, FAU Åfarnes barne- og ungdomsskole, MMA Måndalen, Christelfondet, Holmemstranda IL, Rauma Mini-Con, Rauma skytterlag, Stiftelsen Åndalsnes togkapell, Eidsbygda bygdekvinnelag, Rauma Bueskyttere, Susledalens Venner og Isterdalen skiløyper.

 

-De fleste som søkte fikk tildelt midler også i år. Foruten fordelingen over Energifondet har vi viktige samarbeidsavtaler med RaumaRock, Norsk Fjellfestival og skøytebanen i Isfjorden. Vi har fått gode tilbakemeldinger fra lag/foreninger og kraftkunder som setter stor pris på vårt engasjement i Raumasamfunnet, opplyser markedssjef Lars Smisethjell i Rauma Energi AS

-Vi har en visjon som tilsier at vi skal skape verdier til lokalsamfunnet. I perioden 1999-2018 har vi gitt cirka 100 millioner kroner i utbytte til eierne våre (utbytte for 2019 er ikke klar ennå). Vi vil rose raumaværingene som er lojal mot oss når de velger kraftleverandør. VI setter også stor pris på de opplever oss som konkurransedyktige og takker høflig nei til andre som selger kraft, sier Smisethjell.